https://www.topingatlanok.hu/

Luxusingatlan Mogyoródon!

Ár:

650 millió forint

Alapterület:

252 nm.

Telekterület:

1.324 nm.

Szobák:

4

Leírás:

Település: Mogyoród

Építés éve: 2022

Komfort: Luxus

Fürdő és WC: külön és egyben is

Kilátás: panorámás

Parkolás: önálló garázs – benne van az árban

Fűtés: padlófűtés – mennyezeti hűtés fűtés.

UTOLSÓ EXKLUZÍV TÓPARTI LUXUS INGATLAN!

Elegáns, zöldövezeti környezetben képzeli el leendő otthonát? Modern, letisztult, biztonságos, de kis lakóközösséggel rendelkező környéken szeretne lakni? Minőségi anyagok felhasználásával és modern megoldásokkal épülő ingatlant keres?

Ha a válasza igen, akkor megtalálta!

A Lake Forest Villapark közepén egy közel 7000 m2 nagyságú exkluzív, náddal és tavi növényekkel telepített tó került kialakításra, mely a tóparti telket vásárló családok számára olyan különleges élményeket biztosít, mint például a csónakázás és a korcsolyázás.

A szabadidőpark a nagyobbak számára nyújt kikapcsolódást. A játszótéren és a mini sportpályán a kisebb gyerekek pihenhetik ki az óvoda és iskola okozta „fáradalmakat”. A szabadidőpark, a játszótér és a mini sportpálya kialakításakor elsősorban azt a szülői igényt vettük figyelembe, hogy a gyerekek – kortól függetlenül – a lakó környezetéhez közel találják meg a kikapcsolódás lehetőségét.

A ház 469 négyzetméter, a földszinti rész 292 négyzetméteres, plusz gépkocsi beálló, míg az emelet 175 négyzetméteres óriási tetőterasszal. Elosztását tekintve nagyon kedvező, fiatalos, átlátható terek jellemzik. A földszinten amerikai konyhás étkező, exkluzív méretű nappali és egy lakosztály, amiben saját zuhanyzó, mosdó és fürdő kád mellet a gardrób is megtalálható. Emeleti részen 2 szoba és két fürdőszoba található illetve minden szobához gardrób helyiség. Lakást körben tetőterasz határolja. Az összes szobából a kijárás biztosított.

Két autó számára garázs került kialakításra, de az ingatlan előtt is van lehetőség parkolásra.

Alapozás: beton, vasbeton sávalap

Födémek, aljzatok monolit vasbeton födémek C30-as betonminőségben, melyekre hangszigetelésen úsztatott aljzatbeton készült, a lépés-hanggátlás biztosítására, és a burkolat fogadására. A födémben elhelyezésre került a mennyezet hűtés-fűtés és a légtechnikai rendszer. Az aljzatba padlófűtés rendszer került.

Tetőfedés:  Az épület jellemző zárófödéme lapostetős szerkezetű, egyenes rétegrendű PVC szigeteléssel minimum 30 cm vastag hőszigeteléssel. 9mm gress bur.

Külső nyílászárók: Az ablakok, és az erkélyajtók HOFSTADTER márkájú korszerű, hőhídmentes műanyag-aluminium 5 kamrás profilrendszerből készülnek, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, kiváló légzárással. A terveken jelölt helyen a nagyméretű erkélyajtók tolóajtós kivitelűek. A homlokzati nyílászárók elektromos mozgatású zsalúzia beépítéssel, illetve szúnyoghálóval kerülnek átadásra.

Homlokzatok: Az épületek homlokzatának egyediségét a letisztult színvilág biztosítja. A homlokzatképzés dryvit rendszerű, nemes vakolattal fedve, illetve ragasztott kőlap burkolattal ellátva a homlokzati terveknek megfelelő . Hőszigetelés 15 cm Austrotherm grafit, illetve a vb. szerkezeteken 5 cm kiegészítő hőszigetelés készült.

Fűtés-hűtés: Az épület hűtését és fűtését hőszivattyú rendszer biztosítja (mennyezet hűtés-fűtés, illetve padlófűtés). Szellőztető rendszer biztosítja a mindenkor kellemes friss levegőellátást. A fűtésrendszer A főbb helyiségekben egyedileg szabályozható.

Légtechnika: A födémbe épített Wolf légtechnikának köszönhetően (Aerecoí) ablaknyitás nélkül por, pollen, csíra mentes levegő jut az épületbe, a fürdőszobákban és a WC helyiségekbe.

Gyengeáram: Mozgásérzékelős riasztó rendszer kerül kialakításra. A házfelügyelet és minden elektromos berendezés intelligens vezérléssel irányítható.

Fürdőszoba bútorok: Fürdőkben magas minőségű fürdőszobabútorok. A burkolathoz illeszkedő egyedi tervezéssel.

Szaniterek:
I. osztályú fehér porcelán színű kerámia mosdókagyló szifontakaróval (Marmorin olasz design szeniter vagy ezzel egyenértékű típus)
I. osztályú mélyöblítésű, hátsókifolyású, függesztett WC-kagyló inteligen vezérléssel bidé funkcióval, fehér porcelán színben, fehér ülőkével. Geberit/Laufen, vagy hasonló színvonalú rendszerű rejtett WC tartály.
I. osztályú 180x80cm fehér színű kerámia kád falazással épített zuhany egyedi méretben a legmagassabb minőségű kerámia zuhanytálcával vagy egyenértékű szaniterekkel.
I. osztályú csaptelepek és zuhanyszettek beépített falsík alatti rendszerrel, vagy egyenértékű érje be kevesebbel, csakis a legjobbal!

A ház 100% készültségi szintű, beköltözhető!

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha bármilyen kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

E-mail: info@topingatlanok.hu

Scroll to Top