https://www.topingatlanok.hu/

Ikerház Mogyoródon!

Ár:

145 millió forint

Alapterület:

139 nm.

Telekterület:

414 nm.

Szobák:

3

Leírás:

Település: Mogyoród

Építés éve: 2022

Komfort: Luxus

Fürdő és WC: külön és egyben is

Kilátás: kertre néző

Parkolás: önálló garázs – benne van az árban

Fűtés: padlófűtés – mennyezeti hűtés fűtés.

Új építésű luxuslakások Mogyoródon nyugodt környezetben!

Mogyoródon, Budapesttől rövid autóútra kínálok eladásra, újszerű házak ölelésében, kifejezetten magas minőségben épülő otthonokat.

A 828 négyzetméteres telken két lakás kerül átadásra.

A jobboldali lakások 139 négyzetméter. Amiből a földszint rész 78 négyzetméteres, míg az emelet 62 négyzetméteres plusz hasznos terasz 74 négyzetméter. Elosztását tekintve nagyon kedvező fiatalos, átlátható terek jellemzik a földszinten amerikai konyhás étkező, nappalival került kialakításra plusz egy zuhanyzó wc-vel.

Emeleti részen 3 szoba és két fürdőszoba található illetve egy gardrób helyiség. Lakásokat körben tetőterasz határolja. Az összes szobából a kijárás biztosított.

Parkolás ingatlanonként két autó számára van lehetőség, amiből 1 autónak garázsban illetve 1 autó ház előtt lévő területen megoldható.

Műszaki tartalom:

Alapozás: Beton, vasbeton sávalap.

Födémek, aljzatok: Monolit vasbeton födémek C30 betonminőségben melyekre a hangszigetelésen úsztatott aljzatbeton készül a lépéshang gátlás biztosítására és a burkolat fogadására. Födémbe elhelyezésre kerül a mennyezet, hűtés-fűtés és a légtechnika rendszer az aljzatban padlófűtés rendszer kerül.

Külső nyílászárók: Az ablakok és az erkély ajtók HOFSTADTER márkájú korszerű hőhídmentes műanyag alumínium 5 kamrás profilrendszerből készülnek, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel a terveken jelölt helyen a nagyméretű erkélyajtók, tolóajtós kivitelűek homlokzati nyílászárók elektromos mozgatásúak.

Az épület homlokzatának egyediségét a letisztult színvilág biztosítja. A homlokzat képzése dryvit rendszerű nemes vakolattal fedve, illetve ragasztót kőlap burkolattal ellátva. Hőszigetelés 15 cm Austrotherm grafit, illetve a vasbeton szerkezeteken 5 cm kiegészítő hőszigetelés kerül.

A garázs távirányítós kapuval működtethető. Burkolata magas minőségű műgyanta.

Hűtés-fűtés: Az épület hűtését és fűtését hőszivattyú rendszer biztosítja (mennyezet hűtés-fűtés, illetve padlófűtés). Szellőztető rendszer biztosítja a mindenkor kellemes friss levegőellátást. A fűtésrendszer A főbb helyiségekben egyedileg szabályozható.

Légtechnika: A födém beépített Wolf légtechnikának köszönhetően ablaknyitás nélkül, portalan, csíramentes levegő jut az épületbe a fürdőszobákban és a WC helyiségében.

A ház 100% készültségi szintű, beköltözhető!

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha bármilyen kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

E-mail: info@topingatlanok.hu

Scroll to Top